ACT Therapie (Acceptance & Commitment Therapie)

Soms werkt het leven niet helemaal mee, oftewel soms heb je gewoon steun nodig, een "spiegel", een luisterend oor of iemand die je leert hoe je met lastige levenssituaties om kunt gaan. 

ACT oftewel Acceptance & Commitment Therapy is een eerlijke en uiterst menselijke therapievorm die helpt om met de onvermijdelijke pijnlijke levensituaties om te gaan. ACT kan in veel situaties worden toegepast waarbij iedere situatie zijn eigenaardigheden heeft. De toepassing verschilt dus per situatie. Wellicht ervaar je momenteel veel pijn en worstel je met pijnlijke levenssituaties of wellicht zit je verstand je in de weg en belemmert dit je in je dagelijkse leven. Of misschien zie je het gewoon niet meer zitten.... Redenen om met ACT-therapie aan de slag te gaan zijn legio.

Wellicht loop je al langer met het idee rond om assistentie te vragen EN vindt je verstand daar van alles van zodat je dat uiteindelijk niet doet of durft. Begrijpelijk maar niet nodig, neem gerust contact met me op zou ik zeggen dan kunnen we in ieder geval kennis maken.

mindfulworx vrouw spiegel