ACT in vogelvlucht

Ondanks het feit dat ACT al sinds het eind van de 20e eeuw bekend is, is deze therapievorm pas sinds enkele jaren actueel binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Deze zogenaamde 3e generatie gedragstherapie wint echter snel terrein binnen de GZ geledingen. Het ACT-gedachtengoed kan zowel ingezet worden binnen coachingstrajecten als binnen therapeutische trajecten. Deze workshop is bedoeld voor professionals zoals pshychologen, therapeuten, coaches, fysiotherapeuten, meditatietrainers etc. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om ACT-therapeuten op te leiden.
Na het volgen van deze workshop heb je kennis genomen van het ACT gedachtengoed, weet je wat de kenmerken zijn van ACT-therapie en hoe en wanneer je deze therapievorm kunt inzetten. Je proeft als het ware aan ACT zodat je zelf kunt bepalen of je je verder wilt ontwikkelen als ACT-therapeut c.q. -coach. Veel "traditionele" gedrachstherapeuten ervaren deze therapievorm als een verademing en een uiterst eerlijke en menselijke therapievorm. Wellicht is dat ook de reden dat ACT de laatste jaren veelvuldig in de belangstelling staat.

Heb ik je interesse gewekt en wil je ook deelnemen aan de workshop "ACT in vogelvlucht", stuur me dan een mail of neem anderszins contact met me op. De workshop kan op locatie gegeven worden en minimaal aantal deelnemers is 8 personen. Prijsinformatie op aanvraag.