Over mij

vvmLogoMijn naam is Mark van Beek ik ben gepassioneerd, gediplomeerd en gecertificeerd (VVM) MBE-meditatie trainer en gecertificeerd ACT therapeut / -coach. Op 23 jarige leeftijd ben ik in aanraking gekomen met Trancedente Meditatie (TM). Destijds (ca. 30 jaar geleden) was TM redelijk nieuw en veroverde in rap tempo de wereld. Naast TM-beoefening en mindfulnessmeditatie onderneem ik regelmatig stilte-reizen, groeps- retraites en meditatie-weekenden volgens de Vipassana traditie. De positieve ervaringen met en effecten van verschillende meditatievormen hebben mij altijd geboeid en ik geef deze graag door.

In mijn workshops leg ik graag de link tussen Mindfulness (meditatie) en Emotionele Intelligentie. Naast wekelijkse meditatie-training geef ik de 6-weekse workshop: “Mindfulness en Emotionele Intelligentie”. Hierin neem ik je mee op  innerlijke ontdekkingsreis. In groepsverband ga je onder mijn bezielende begeleiding op ontdekking in jouw innerlijke landschap. 

Naast het doorgeven en beoefenen van de mindfulness practice ben ik tevens gecertificeerd ACT-therapeut -coach. Dit houdt onder andere in dat ik deelnemers (groepen & individuen) help bij het omgaan met de onvermijdelijke pijn en het lijden waar ons leven mee gepaard gaat. Het betreft uiteenlopende levenssituaties, onderwerpen zijn bijvoorbeeld: verlies & rouw, depressie, burn-out, ontslag, psychisch trauma, carrièrekeuzes etc. Voor mij persoonlijk telkens zeer dankbare en waardevolle trajecten waarbij ik een bijdrage mag leveren aan het leven van anderen.

 

 

markvanbeek 2

KVK nr. 53796829 - ING rekeningnr. NL91 INGB 0004 5681 49 t.n.v. M.L.A. van Beek - BTW nr. NL123623388B02